SİVAS / GÜRÜN - Çamlıca Şehit Abuzer Doğan İlkokulu

Mrt

Ekm

Okulumuzda öğrencilermizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 12-16 Eylül İlköğretim Haftası kutlandı.

Mrt

"Sahipsiz olan vatanın batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır."

Mehmet Akif ERSOY

Şbt

Meb ve TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında okulumuzda yapılan incelemelerde hijyen şartlarını eksiksiz bir şekilde sağlayan okulumuza MEB Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından "Okulum Temiz Belgesi"nin takdimi uygun görülmüştür.

Kas

Başta ''Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'' olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. - Mustafa Kemal Atatürk